Sağlıkta Kariyer Fuarı

Sağlıkta Kariyer Fuarı

13 Ekim Çarşamba günü İstanbul Gelişim Üniversitesi Kariyer Geliştirme Merkezi tarafından J Blok Mehmet Akif ERSOY salonunda düzenlenen Sağlıkta Kariyer Fuarı’na birçok kurum katılım göstermiştir. Mezunlarımız ve öğrencilerimiz kurumlar ile birebir görüşme sağlamış, özgeçmişlerini teslim ederek iş ve staj imkanlarından faydalanmışlardır. Sayın Rektör Yardımcısı Prof Dr. Nail ÖZTAŞ, Sayın Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rıfat MUTUŞ, Sayın Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Yüksel BARUT, Sayın Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç Dr. Arda ÖZTÜRKCAN ve Sayın Kariyer Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sarp GÜNERİ kurumlara plaketlerini takdim etmiştir.
Fuara katılan tüm kurumlara teşekkürlerimizi sunuyoruz.

sağlık