Çelik Kanatlar Havacılık Paneli

Çelik Kanatlar Havacılık Paneli

20-21 Aralık tarihlerinde Kariyer Geliştirme Merkezi ve Mezun Ofisi tarafından Çelik Kanatlar Havacılık Paneli düzenlenmiştir. Panelin açılış konuşmasını Vekil Rektör Nail ÖZTAŞ gerçekleştirdikten sonra Yönetici, İnsan Kaynakları, Uçuş-Operasyon ve Teknik-Mühendislik  oturumu ile yüzlerce öğrenci ve mezunun katıldığı etkinlik gerçekleşmiştir.

Yönetici oturumu ile ULS Genel Müdürü Şükrü CAN, TCI Yönetim Kurulu Üyesi Halil TOKEL, Singapore Airlines Pazarlama ve Hizmetler Müdürü Derya PEKRUH, Pegasus Airlines Planlama ve İş Geliştirme Müdürü Emre DEVRİM ve Quickload Operasyon Direktörü Sarper ÖZPERÇİN değerli bilgilerini öğrenci ve mezunlar ile paylaşmıştır.

İnsan Kayakları oturumunda Havacılık Psikolojisi Kurucusu Mehmet Ali ERKUŞ, TAV Ticari İlişkiler Koordinatörü Erdost ERDEN, THY İnsan Faktörleri ve Yetkinlik Eğitimleri Şefi Kaptan Pilot Fatih ALTUNOK ve THY Havacılık Psikolojisi Araştırmaları Şefi Uzman Psikolog Tuba Nur YAZICI değerli bilgilerini öğrenci ve mezunlar ile paylaşmıştır.

Uçuş ve Operasyon oturumunda THY Kaptan Pilot Menderes ÇAKICI, TATCA GEnel Başkanı Doğan YİĞİT ve THY Purser Alper ŞENER
değerli bilgilerini öğrenci ve mezunlar ile paylaşmıştır.

Teknik-Mühendislik oturumunda IKEZ Havacılık Genel Müdürü Uçak Mühendisi Muhammed YILMAZ, UTED Gel Başkanı Necdet AKSAÇ, Freebird Genel Müdür Yardımcısı Oğuzhan DEMİRAL, Onur Air Teknik Bakım Strateji ve Uygulama Müdürü Erhan ÖZCAN, Havacılık Uzay Savunma Endüstri Dneyimli Baş Denetçi Dr. Yüksel BOZKURT
değerli bilgilerini öğrenci ve mezunlar ile paylaşmıştır.